10 november 2012
11:00

Värnamo IK

Referat: Malmbäcks IF - Värnamo IK

Seger över Värnamo efter en svängig match där ledningen växlade mellan lagen. I första perioden tog Värnamo ledningen i första bytet men vi kviterar direkt genom Jakob. Värnamo återtar ledningen men vi kviterar efter mål av Ludvig som visar att han ställt in siktet idag. Vi tar ledningen genom Jakob o utökar genom Teddy Innan Värnamo vänder på steken men vi hinner kvitera innan första perioden är över.Andra perioden rycker vi åt oss en tre måls ledning genom Ludvig,Ruben o Felix som fick göra sitt första mål för säsongen. Värnamo kommer dock igen o reducerar två gånger innan Ludvig gör sitt tredje mål för dagen, 9-7 inför sista där vi utökar direkt genom ett lång skott av Liam. Värnamo reducerar innan Teddy sätter sitt andra o vi leder med två igen men det skulle bli spännande ännu en gång då Värnamo gör två mål o har bud på fler innan Jakob punkterar matchen. Hela laget gör en godkänd insatts men vi får tacka Anton i målet som gör många viktiga räddningar.